Op zoek naar een Louwman vestiging?

Kies merk en/of plaatsnaam en wij vinden voor u de meest geschikte vestiging.Bekijk alle vestigingen op de kaart
 
Kies uw vestiging Zoeken
Louwman Poortugaal
Ambachtsstraat 1
3176 PR Poortugaal
Telefoon: 010-5015088

 

E-mail: info@louwman-poortugaal.nl
Website: www.toyota-poortugaal.nl

 

Werkplaatsafspraak Contact opnemen Voorraad bekijken

Louwman Poortugaal

Car Net gaat verder als Louwman

Met ingang van 25 april gaat deze vestiging door onder de naam Louwman Poortugaal.
Lees hier het volledige persbericht

In de gemeente Albrandswaard is Louwman Poortugaal de officiële Toyota dealer. Vanuit de plaatsen Poortugaal en Rhoon kunt u voor uw nieuwe of gebruikte Toyota terecht bij Louwman Poortugaal. Ook voor al uw onderhoud en autoschade herstel zijn wij hét adres in deze regio. Wij zorgen er voor dat u als klant bij ons persoonlijk wordt benaderd en dat wij altijd zorgen voor een maatwerk aanpak. Kom vrijblijvend langs om te kijken in onze showroom en geniet van een lekker bakje koffie.

Uitgebreid modellen aanbod

Om u helemaal te verdiepen in het merk Toyota en om de nieuwe modellen van Toyota te bekijken bent u goed op uw plek in onze showroom. Bij Louwman Poortugaal hebben wij altijd meerdere demonstratieauto's staan om vrijblijvend een proefrit mee te maken. In onze showroom in Poortugaal zijn onze verkoopadviseurs op de hoogte van alle informatie over Toyota en de speciale services. Stel gerust uw vraag en laat u verder informeren en adviseren. Wilt u nu al uw vragen stellen? Stel hier online uw vraag.

Occasions

In Poortugaal hebben wij een zeer ruim occasionaanbod. Wij zorgen er voor dat de auto's altijd van uitstekende kwaliteit zijn. Onze uitgebreide collectie occasions is wisselend en altijd passend bij uw wensen. Staat uw auto niet bij Louwman Poortugaal in de collectie? U kunt ook een keuze maken bij één van onze ander Louwman vestigingen. Wij hebben altijd meer dan 800 occasions op voorraad. Als uw occasion bij een andere vestiging staat laten wij deze naar Louwman Poortugaal transporteren. Wij zorgen er dan voor dat de auto helemaal wordt klaargemaakt voor aflevering in Poortugaal.

Onderhoud

Bij Louwman Poortugaal zorgen wij er voor dat  uw Toyota in topconditie blijft. Wij kunnen al het onderhoud verzorgen maar ook de kleinere zaken zoals een APK keuring of het verwissel van uw zomer- of winterbanden. Toyota adviseert periodieke onderhoud wat er voor zorgt dat uw auto altijd in een topconditie verkeerd. Het periodieke onderhoud voorkomt ook hoge kosten voor het onderhoud aan uw Toyota. In onze werkplaats werken vakkundig geschoolde Toyota technici die gebruik maken van originele Toyota onderdelen. Maak online een afspraak in onze werkplaats. Onderhoud bij Louwman Poortugaal zorgt voor kwaliteit, betrouwbaarheid en toch lage kosten! U kunt ook online een offerte aanvragen voor het onderhoud van uw Toyota.  Zo kunt u de lage kosten zelf ervaren! Een band of lamp vervangen of een kleine onderhoudsbeurt zijn zelfs klaar terwijl u wacht. Daarbij kunt u plaatsnemen aan onze leestafel waar altijd koffie, thee, het laatste tv-nieuws en een uitgebreide collectie bladen zijn te vinden.

Openingstijden

  Showroom Werkplaats Magazijn
Ma t/m Wo 08.00 - 18.00 uur 07:45 - 17:30 uur 08:00 - 17:00 uur
Do 08.00 - 18.00 uur 07:45 - 17:30 uur 08:00 - 17:00 uur
Vr 08.00 - 18.00 uur 07:45 - 17:30 uur 08:00 - 17:00 uur
Za 09.00 - 17.00 uur 09:00 - 13:00 uur 09:00 - 13:00 uur
 
Uitzondering * Openingstijden zijn van werkplaatsreceptie. Aanwezigheid autotechnici kan afwijken.

 

 
Louwman Poortugaal
Ambachtsstraat 1
3176 PR Poortugaal
Telefoon: 010-5015088

 

E-mail: info@louwman-poortugaal.nl
Website: www.toyota-poortugaal.nl
Routebeschrijving Werkplaatsafspraak Contact opnemen Voorraad bekijken

Occasions in Poortugaal

Bekijk de voorraad
Terug naar boven